Nytkontor

Kontor i Nuuk

Adserballe & Knudsen Greenland åbner kontor i Nuuk
Nye opgaver og udsigten til flere får Adserballe & Knudsen til at etablere sig med kontor i Nuuk i Grønland.
Nye opgaver og udsigten til flere får Adserballe & Knudsen til at etablere sig med kontor i Nuuk i Grønland.

-Mineaftaler vil betyde kraftig efterspørgsel fra alle dele af det grønlandske samfund, siger Niels Laursen, direktør for Adserballe & Knudsen Greenland A/S. Han fortsætter:

-Det er en interessant udvikling, der vil betyde mange nye byggeopgaver. Vi satser på at få en pæn andel af dem i de kommende år med vores nye Nuuk-kontor.

-Behovene er mange, og vores erfaring med arktiske forhold er en stor fordel. Det samme er vores medarbejderes tilgang til at samarbejde på tværs af faggrænser, som sikrer et godt håndværksmæssigt resultat.

-Adserballe & Knudsen Greenland har et godt navn deroppe, hvor vi har været aktive i over 50 år og har erfaring fra opgaver i hele Grønland.

-På østkysten specielt i Angmassalik distrikt har vi opført boliger, skoler, forsamlingshuset, helårsvandledninger, kloakledninger og kajanlæg. Og på Vestkysten blandt andet sygehuset i Upernavik, energirenoveret bygninger, opført en kirke og meget andet spændende.

Adserballe & Knudsen Greenland er blandt andet i gang med en 30 millioner kroner opgave med at renovere et stort supply-supermarked for basepersonalet på Thule Air Base i Grønland.

Kunden er det amerikanske forsvars indkøbsorganisation, som Adserballe & Knudsen også tidligere har udført opgaver for.

I vinterhi med isbjørnene
-Klima, lokalitet og afstande er de største udfordringer ved arbejdet i Grønland, siger Niels Laursen og tilføjer:

-Vi løser det ved planlægning blandt andet af logistikken og en særlig arktisk ånd, som vores medarbejdere heldigvis er en del af.

Alle materialer, maskiner og køretøjer til arbejdet blev sendt med skib i juli fra Aalborg, så det kunne være fremme, før havnen i Thule lukker til med is.

Arbejdet er nu stoppet og går i gang igen med forårets komme i april.

-Vi går i hi ligesom isbjørnene.

-På byggepladsen er der lige nu minus 15 grader med blæst, så det føles som minus 23.

-Vi er nødt til at lukke ned og sikre mod vinteren, siger Niels Laursen, Adserballe & Knudsen Greenland.